Contact

Trasweg 5
5712 BB Someren
0493-496810
info@willembos.nl

24 uur service

0493-496810

Genomineerd Connected lighting Expert 2019

Supertrots dat wij u mogen vertellen dat ETB Willem Bos 1 van de 5 genomineerde bedrijven in Nederland is.

“Als Connected lighting Expert behoor je tot de kopgroep van innovatieve installateurs in Nederland. Je maakt immers al volop gebruik van de nieuwe, ‘connected’ mogelijkheden die met de Philips interact Ready en Interact Pro binnen handbereik komen. Op zo’n keurmerk mag je trots zijn.”

Nu LED-verlichting de standaars is geworden, ontstaan er nieuwe kansen in de verlichtingsindustrie. Met de komst van Connected lighting openen zich ongekende mogelijkheden. Connected lighting Experts zijn innovatieve installateurs, die deze mogelijkheden zien ….. EN benutten. Ambiteuze installateurs, die samen met ons willen groeien naar een nieuwe standaard in verlichting.

 

 

 

 

 

Meer nieuws

In memoriam Marcel van de Voort

Bekijk bericht

Genomineerd Connected lighting Expert 2019

Bekijk bericht

ETB Willem Bos loopt voorop in connected lighting

Bekijk bericht