Domotica particulier

Domotica is bedoelt om uw woonsituatie te veraangenamen, u veiliger te voelen in uw woonomgeving en u een groter en beter technisch beheer te geven over uw installaties.

In onze showroom kunt u op een prettige wijze kennis maken met domotica en kunt u met eigen ogen zien en ervaren wat een domotica installatie voor u zou kunnen betekenen.

Voorbeelden van domotica toepassingen zijn:

  • U kunt uw elektro installatie zo programmeren dat uw huis een bewoonde indruk geeft als u op reis bent. Op verschillende, voor te voren gerpogrammeerde, tijden gaat in verschillende vertrekken de verlichting aan en, na verloop van tijd, ook weer uit. De gordijnen of rolluiken gaan s’avonds dicht en s’ morgens weer open of omhoog.
  • U kunt uw woning op een eenvoudige manier in de “nachtstand” zetten. Hierbij worden alle apparaten en verlichting e.d. uitgeschakeld die ’s nachts niet behoeven te functioneren. Daarnaast wordt het alarm ingeschakeld. Dit alles gebeurd met één schakelaar. Het spreekt voor zich dat ’s morgens, bij het in de “dagstand” zetten, precies het tegenovergestelde gebeurd.

Ook voor toepassingen van zonne-energie en zonnepanelen moet u bij Willem Bos zijn.

Uw domotica specialist

Zo zijn er nog legio andere mogelijkheden die wij u graag in onze showroom laten zien. We kunnen ons gerust domotica specialist noemen! Bent u nog niet overtuigd? Komt u dan gerust naar onze domotica showroom. Uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos