Elektrische installatie

E.T.B. Willem Bos is een ervaren allrounder op elektrotechnisch gebied. Wij zijn een specialist die adviseert, installeert en innoveert. Een elektrische installatie is niet weg te denken in een gebouw.

Als aannemer stelt u bij ieder project verschillende eisen en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen. Ook heeft u te maken met diverse leveranciers, veiligheidsvoorschriften, wetgeving en dat binnen afzienbare tijd.

Geïntegreerd maatwerk voor elektrische installaties

Willem Bos levert geïntegreerd maatwerk voor elektrische installaties, alarminstallaties, domotica, datanetwerken en telecommunicatie. Wij adviseren, ontwerpen en installeren en bieden een 24-service voor storingen en spoedgevallen.

Of u nu als particulier uw elektrische installatie in uw woonhuis, nieuwbouw of verbouw wilt laten aanleggen dan bent u bij ons op het juiste adres. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals domotica

Energieberekeningen & installatieschema’s

Willem Bos installeert professionele verlichtingssystemen door middel van een gefundeerde elektrotechnische infrastructuur en daarmee voorkomt u storingen. Daarbij houden we rekening met uw wensen betreft energieberekeningen en installatieschema’s.

Zakenpartners ETB Willem Bos