Elektrotechnische installaties

E.T.B. Willem Bos is een ervaren allrounder op elektrotechnisch gebied. Een elektrische installatie is niet weg te denken in gebouwen en industrie.

Elektrotechniek is een heel omvangrijk vakgebied, waarin vooral duurzame oplossingen een essentieel thema is. Als aannemer stelt u bij ieder project verschillende eisen en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen. Ook heeft u te maken met diverse leveranciers, veiligheidsvoorschriften, wetgeving en dat binnen afzienbare tijd.

Geïntegreerd maatwerk voor elektrische installaties

Willem Bos levert geïntegreerd maatwerk voor elektrische installaties, alarminstallaties, domotica, datanetwerken en telecommunicatie. Wij adviseren, ontwerpen en installeren en bieden een 24-service voor storingen en spoedgevallen.

Of u nu als particulier uw elektrische installatie in uw woonhuis, nieuwbouw of verbouw wilt laten aanleggen dan bent u bij ons op het juiste adres. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals domotica

Energieberekeningen & installatieschema’s

Willem Bos installeert professionele verlichtingssystemen door middel van een gefundeerde elektrotechnische infrastructuur en daarmee voorkomt u storingen. Daarbij houden we rekening met uw wensen betreft energieberekeningen en installatieschema’s.

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos