Ecoplant

Ecoplant Suntracing Solar Systems zijn uiterst efficiënte stroomopwekkers die door middel van monokristalline solar panelen efficiënt energie laden.

De Ecoplant biedt veiligheid camera’s, straatverlichting en laadstation in één.

Plug & play zonnepanelen

Door het ingebouwde mechanisme van de Ecoplant waardoor de zonnepanelen 24/7 automatisch met de zon meedraaien, gaan zij zeer efficiënt om met de beschikbare zonkracht en kan onze ontwikkeling met het recht Suntracing Solar Systems genoemd worden. De Ecoplant is een vrijstaand, zonvolgend apparaat en kan overal bij uw huis, in de tuin, bedrijventerrein of waar dan ook gewenst Plug & Play geplaatst worden. Ecoplant is verplaatsbaar en is verkrijgbaar in zowel een on- en off grid energieoplossing (vergunningsvriendelijk).

Hoge energieopbrengst

Ecoplant Suntracing Solar Systems maakt gebruik van geweldige nieuwe patenten zoals Nano Clean Coating, 4G-communicatie en de nieuwste tracing-technologie. Zij garanderen een hoge energieopbrengst.

Ze streven ernaar voor u de investering in zonne-energie rechtstreeks te koppelen aan substantiële energiebesparingen en assistentie ter plaatse met aanvullende services. De mobiele energie kan overal worden ingezet. Dat noemen wij mobiele energie!

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos