Over ETB Willem Bos Elektro techniek

E.T.B. Willem Bos is een allround elektrotechnisch Installateur met als specialisatie domotica installaties voor de particulier en domotica oplossingen voor de zorgsector. 

Daarnaast engineeren, onderhouden, beheren en beheersen wij alles op het gebied van elektro gerelateerde installaties zoals datanetwerken, alarminstallaties, zwakstroom, noodverlichting en brandmeldinstallaties.

Elektrotechniek

Elektrotechniek, denk hierbij aan aanleggen van datanetwerken, besturingstechniek, verlichting, inspectie, keuring en onderhoud, inbraaksignalering, inbraakinstallaties, comfort techniek (domotica), brandmelding, brandmeldinstallaties, centrale stofzuiging (domotica), telefonie, telefooninstallaties maar ook voor aanleg van zonnepanelen.

Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland, de brancheorganisatie van elektrotechnische ondernemers in Nederland. Techniek Nederland-bedrijven bieden zekerheid aan consumenten: een waarborg voor deskundigheid en betrouwbaarheid. E.T.B. Willem Bos, gevestigd te Someren, bestaat al sinds 17 april 1978. Op dit moment telt het bedrijf 45 medewerkers.

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos