58 koopwoningen – Nuenen-West

Duurzaamheid Woningbouw

Nuenen –Nuenen-West bevindt zich aan de rand van Eindhoven en biedt de perfecte combinatie van het charmante dorpsleven en de nabijheid van de stad. De wijk kenmerkt zich door knusse straatjes, groene hofjes en gezellige buurten met beperkt autoverkeer. Net als het nabijgelegen Nuenen straalt Nuenen-West de typische dorpskarakteristieken uit: kalmte, ruimte en de warmte van een Brabants dorp.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Natuurinclusief bouwen

In opdracht van BAN Bouw verzorgen wij alle elektrische installaties voor 58 woningen in dit gebied. Bij de bouw van deze huizen wordt natuurinclusief bouwen toegepast. Dit houdt in dat er al in de ontwerp- en bouwfase rekening wordt gehouden met biodiversiteit, klimaat en een gezonde leefomgeving. In Nuenen-West vloeien wonen en natuur op een werkelijk betekenisvolle manier samen.

Aanbod woningen Nuenen-West

Na de succesvolle realisatie en verkoop van veld A, C en D komen er weer 58 nieuwe vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen aan. Deze woningen komen aan de Dubbestraat en Laan door de Panakkers te liggen. Door het brede en diverse aanbod woningen is er volop keuze voor iedere gezinssituatie. Zo verrijzen er onder andere 10 rijwoningen met een totale woonoppervlakte van 47m2 die beschikken over een slaapkamer op de entresol en een heerlijke tuin. Dit maakt deze woningen uitermate geschikt voor starters.

Kenmerken

Opdrachtgever: BAN Bouw
Locatie: Nuenen
Start project: Q2 2024
Werkzaamheden: E-Installaties

Complete elektro installatie door ETB Willem Bos

E.T.B. Willem Bos is een veelzijdige elektrotechnisch installateur die uitblinkt in diverse specialisaties, met name op het gebied van domotica-installaties voor particulieren en innovatieve domoticatoepassingen in de zorgsector. Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan projecten, waaronder utiliteitsbouw, woningbouw, renovatiebouw en service montage. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde domoticasystemen voor particuliere huishoudens of het leveren van technologische oplossingen die het comfort en de efficiëntie in de zorgsector verhogen, ETB Willem Bos staat bekend om zijn veelomvattende dienstverlening en het leveren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen in diverse projectomgevingen.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos