9 villa’s Animali te Eindhoven

Duurzaamheid Woningbouw

In opdracht van bouwbedrijf Dobu bouwen wij mee aan 9 villa’s Animali te Eindhoven.

Het voormalige dierenpark Animali aan de Roostenlaan in Eindhoven heeft een herbestemming gekregen met het Animalipark, een kleine wijk van 12 luxe villa’s in een bosrijke omgeving. ETB Willem Bos heeft als bouwpartner gezorgd voor de aanleg van alle elektrotechnische installaties bij 9 woonvilla’s.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Luxe villa’s – Animali Eindhoven

Een aantal jaar geleden is nieuw leven geblazen in het stukje Animali in Eindhoven. Tijdens de hoogtijdagen in de jaren zestig en zeventig was dierenpark Animali voor veel Eindhovenaren dé locatie voor een dagje uit het gezin. Na jaren van onzekerheid sloot Animali in 1994 haar deuren. Het terrein raakte in verval, totdat een ontwikkelaar het heft in handen nam en nieuwe energie naar de plek bracht. Op de plek van het voormalig vogel- en dierenpark zijn in 2015 twaalf luxe villa’s gebouwd tussen de bestaande monumentale bomen, en zijn de warme herinneringen en nostalgische gevoelens naar het voormalig dierenpark teruggekeerd met de restauratie van het poortgebouw in 2018.

Kenmerken

Opdrachtgever: Bouwbedrijf DOBU
Locatie: Eindhoven
Start project: medio 2022
Datum oplevering: nog niet bekend
Werkzaamheden: Complete E-installatie

Elektronische installaties

ETB Willem Bos heeft als partner gezorgd voor geïntegreerd maatwerk elektrische installaties. Naar aanleiding van de persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals domotica.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos