Bouw 13 woningen – Heusden

Duurzaamheid Woningbouw

Heusden – Met de deskundige begeleiding van de Vastgoedregisseur nemen toekomstige bewoners het initiatief om in Heusden (Gemeente Asten) 13 nieuwbouwwoningen te realiseren. In het kader van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO Bouwen) heeft ETB Willem Bos de opdracht gekregen om bij te dragen aan dit project door de installatie van E-installaties en zonnepanelen te verzorgen.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Nieuwbouwplan Heusden

Heusden-Oost fase 3 markeert de voltooiing van het nieuwbouwplan Heusden-Oost. Deze fase omvat de ontwikkeling van ongeveer 60 woningen, waaronder een diversiteit aan patiowoningen, tweekappers, rijwoningen en vrijstaande woningen. In opdracht van Bouwbedrijf Dobu neemt ETB Willem Bos actief deel aan de realisatie van de 13 woningen aan de Tarwe en Gerst. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de complete installatie van elektrische systemen en de installatie van zonnepanelen.

Duurzame en leefbare omgeving

Het ontwerp van het plan is doordrenkt van groen, met een centrale groenzone die multifunctioneel gebruikt kan worden, onder andere voor speel- en recreatieve voorzieningen. Als onderdeel van dit project streven ze ernaar niet alleen hoogwaardige woningen te bouwen, maar ook bij te dragen aan een duurzame en leefbare omgeving in Heusden-Oost fase 3.

Kenmerken

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Dobu
Locatie: Heusden
Start project: Q2 2024
Werkzaamheden: E-Installaties
Zonnepanelen

Complete elektro installatie door ETB Willem Bos

E.T.B. Willem Bos is een veelzijdige elektrotechnisch installateur die uitblinkt in diverse specialisaties, met name op het gebied van domotica-installaties voor particulieren en innovatieve domoticatoepassingen in de zorgsector. Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan projecten, waaronder utiliteitsbouw, woningbouw, renovatiebouw en service montage. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde domoticasystemen voor particuliere huishoudens of het leveren van technologische oplossingen die het comfort en de efficiëntie in de zorgsector verhogen, ETB Willem Bos staat bekend om zijn veelomvattende dienstverlening en het leveren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen in diverse projectomgevingen.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos