DC Laarakker Danone – Haps

Duurzaamheid Utiliteitsbouw

In opdracht van Systabo bouwt ETB Willem Bos aan de elektrotechnische installaties. DC Laarakker wordt gebouwd voor eindgebruiker Danone en bestaat uit 52.000 m² warehouse, 4.000 m² mezzanine en 800 m² kantoor.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Gespecialiseerd in zuivelproducten

Eindgebruiker Danone is een voedingsmiddelbedrijf gespecialiseerd in zuivelproducten en yoghurt, flessenwater en medische voeding. Het nieuwe DC wordt gebouwd in Haps (Cuijk) op bedrijvenpark Laarakker. Bedrijvenpark Laarakker is direct aangesloten op de A73, welke rechtstreeks toegang biedt tot meerdere snelwegen.

BREEAM Very Good

Het project wordt gecertificeerd onder een BREEAM Very Good Certificaat.

Kenmerken

Opdrachtgever: Systabo
Locatie: Haps (Cuijk)
Start project: november 2020
Datum oplevering: oktober 2021
Werkzaamheden: Engineering
Elektrische installatie
PV-installatie

Complete elektro installatie door ETB Willem Bos

E.T.B. Willem Bos is een ervaren allrounder op elektrotechnisch gebied. Een elektrische installatie is niet weg te denken, vandaar dat wij in dit project alle bebouwing voorzien van E-Installaties.

Elektrotechniek is een heel omvangrijk vakgebied, waarin vooral duurzame oplossingen een essentieel thema is. Als aannemer stelt u bij ieder project verschillende eisen en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen. Ook heeft u te maken met diverse leveranciers, veiligheidsvoorschriften, wetgeving en dat binnen afzienbare tijd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos