De Groote Wielen – Rosmalen

Utiliteitsbouw Woningbouw

In het oostelijk deel van ’s-Hertogenbosch, ten noorden van Rosmalen, vindt u de nieuwbouwwijk De Groote Wielen. Verdeeld over 7 verschillende buurten met ieder een eigen sfeer en karakter. Heerlijk wonen midden in het mooie poldergebied.

De Groote Wielen is een duurzame wijk die bijdraagt aan een gezonde toekomst voor ons en onze (klein)kinderen. Er wordt op een goede manier met regenwater omgegaan in de watermachine. Comfortabele woningen en energiebesparing gaan hand in hand. ETB Willem Bos bouwt mee aan 100 woningen en appartementen.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Voorzieningen Rosmalen

In De Groote Wielen komen steeds meer voorzieningen die bijdragen een het dagelijks wooncomfort van de bewoners. Denk aan winkels, een gezondheidscentrum, scholen en kinderopvang. Maar ook sport en recreatie zijn in de wijk te vinden.

Duurzame voorzieningen

Regenwater komt niet in het riool, maar blijft in het gebied en circuleert in de watermachine. Bij flinke plensbuien worden het riool en de rioolwaterzuiveringsinstallatie dus niet overbelast  en komt er dus ook geen vuil rioolwater in sloten en plassen terecht. Daarnaast biedt het water in de wijk volop kansen voor planten en dieren. Een bijzonder onderdeel van het watersysteem in de wijk is de moeraszone, waarin het regenwater op een natuurlijke manier wordt gezuiverd.

Kenmerken

Opdrachtgever: Wijnen Bouw Schijndel
Locatie: Rosmalen
Start project: medio 2022
Datum oplevering: nog niet bekend
Werkzaamheden: Complete E-installatie

Aandacht voor water

Water speelt een prominente rol in De Groote Wielen. De centrale waterplas van 40 ha leidt tot extra woonplezier en verhoogt ook het duurzame karakter van de wijk. Alle woonbuurten grenzen aan deze waterplas waar u kunt genieten van de mooie en rustgevende sfeer van het water.

Complete E-installaties door ETB Willem Bos

E.T.B. Willem Bos is een ervaren allrounder op elektrotechnisch gebied. Een elektrische installatie is niet weg te denken, vandaar dat wij in dit project alle bebouwing voorzien van E-Installaties.

Elektrotechniek is een heel omvangrijk vakgebied, waarin vooral duurzame oplossingen een essentieel thema is. Als aannemer stelt u bij ieder project verschillende eisen en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen. Ook heeft u te maken met diverse leveranciers, veiligheidsvoorschriften, wetgeving en dat binnen afzienbare tijd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos