Parc Glana in Geleen

Duurzaamheid Utiliteitsbouw Woningbouw

In opdracht van Wijnen Bouw bouwen wij mee aan het project Parc Glana in Geleen.

Op het terrein van zorgcentrum Glana in Geleen ontwikkelt Zuyderland in samenwerking met Wijnen Bouw en ETB Willem Bos de komende jaren een nieuw gebied voor wonen en zorg. Een omvangrijk project dat in 2025 helemaal klaar moet zijn. De eerste woningen werden half juni 2021 in gebruik genomen.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Zorgwoningen Geleen

In het park aan de Liennaertsstraat realiseert Zuyderland in samenwerking met Wonen Zuid negen zorgwoningen voor 124 mensen met dementie en ouderen die vanwege lichamelijke beperkingen extra zorg nodig hebben. Ouderen wonen er in een kleinschalige woonvorm en kunnen genieten van de parkachtige omgeving. Dankzij de inzet van nieuwe technologie en de aanleg van natuurlijke afscheidingen is dat juist ook mogelijk voor bewoners met dementie.

Resterend zijn nog de renovatie van de Sint Jan, een nieuw middengebied (Sint Odilia) waar een restaurant, winkel, kapper en verschillende werkruimtes worden gerealiseerd. In de laatste fase van het project wordt er ook een hospice gebouwd.

Kenmerken

Opdrachtgever: Wijnen Bouw Someren
Locatie: Geleen
Start project: Mei 2020
Datum oplevering: Voorjaar 2022
Werkzaamheden: Complete E-installatie
Brandmeldinstallatie
PV-installatie
Data-intallatie

Elektronische installaties

ETB Willem Bos heeft als partner gezorgd voor geïntegreerd maatwerk elektrische installaties. Naar aanleiding van de persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals domotica.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos