Schryverskade in Helmond

Duurzaamheid Woningbouw

In opdracht van van der Heijden bouwen wij mee aan het project Schryverskade in Helmond.

In april van 2021 zijn we, in opdracht van woningcorporatie Woonpartners, gestart met de nieuwbouw van 40 huurwoningen. Het gaat om 26 appartementen, welke zijn verdeeld over twee complexen. En twee blokken van ieders zeven eengezinswoningen.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Huurwoningen Helmond

Aan de Bloemendaallaan in Helmond-Noord, de straat die voorheen ook Vondellaan heette (net als de overzijde van het water), zijn vier blokken boven-benedenwoningen gesloopt, hiervoor komen 40 huurwoningen terug.
De nieuwbouw is een mooie ontwikkeling omdat het woontype beter aansluit op de behoefte van de huurders van Woonpartners. Toekomstige huurders hebben inspraak gehad in de uitwerking van het hele plan. Ze hebben bijvoorbeeld de woningplattegronden mee kunnen vaststellen. Ook zijn deze woning een stuk duurzamer dan de vorige boven-benedenwoningen. Zo zijn de woningen voorzien van zonnepanelen, een luchtwaterwarmtepomp voor de verwarming en een zelfregulerend ventilatiesysteem.

Alle woningen staan op een mooie zicht locatie aan een vijver. De oplevering van de nieuwe woningen staat gepland voor het voorjaar van 2022.

Kenmerken

Opdrachtgever: van der Heijden bouw
Locatie: Helmond
Datum oplevering: Voorjaar 2022
Werkzaamheden: Complete E-installatie
PV-installatie

Elektronische installaties

ETB Willem Bos heeft als partner gezorgd voor geïntegreerd maatwerk elektrische installaties. Naar aanleiding van de persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals zonnepanelen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos