Voorstadhalte Mierlo-Hout

Duurzaamheid Woningbouw

In opdracht van van Bussel Bouw bouwen wij mee aan het project Voorstadhalte in Mierlo-Hout.

Het project bestaat uit een appartementencomplex met 40 sociale huurappartementen welke we bouwen voor woningstichting Compaen en uit 10 unieke koopwoningen. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2022.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Nieuwbouw dorpshart Mierlo-Hout

Als u vanaf het spoor het centrum van Mierlo-Hout inrijdt, kunt u de vorderingen van het mooie nieuwbouw project Voorstadhalte in Mierlo-Hout goed zien. De woningen liggen aan het spoor en de appartementen kijken grotendeels uit op de Hoofdstraat. Het bouwproject is onderdeel van een groter plan om Mierlo-Hout een nieuw dorpshart te geven. Daarin werken Compaen, scholenkoepel QliQ en zorgorganisatie Savant nauw samen. Het nieuwe dorpshart van Mierlo-Hout is straks bedoeld voor een mix van mensen mét en zonder zorgvraag en met een kleine en een iets grotere beurs.

Zoals het er nu uitziet worden de 40 appartementen in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Kenmerken

Opdrachtgever: Bouwbedrijf van Bussel 't Hout BV
Locatie: Mierlo-Hout (Helmond)
Datum oplevering: Januari 2022
Werkzaamheden: Complete E-installatie
PV-installatie

Elektronische installaties

ETB Willem Bos heeft als partner gezorgd voor geïntegreerd maatwerk elektrische installaties. Naar aanleiding van de persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen op het gebied van duurzaamheid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos