Leerling servicemonteur

Willem Bos is op zoek naar een nieuwe leerling servicemonteur. Een monteur die is gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent elektra. Ben jij zelfstandig, werk je graag met je handen en ben je in de ban van elektrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben we te bieden?

Wij bieden toffe collega’s en leuke sfeer waar je je op je gemak voelt! Een dynamische leerbaan met veel afwisseling in de elektrotechniek en de mogelijkheid tot het volgen van verschillende opleidingen in de E-installatietechniek.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar nieuwe leerling collega’s in de functie van servicemonteur. Als leerling servicemonteur ga je op pad met één van onze werknemers waarbij je takenpakket heel omvangrijk en divers is; van het vervangen van TL-verlichting door energiezuinige LED-verlichting in een particuliere woning tot het aansluiten van een compleet datanetwerk in een groot kantoorpand. Tijdens al deze werkzaamheden werk je samen met het gehele team.

Hierbij verwachten we van jou dat je een flexibele en professionele houding aanneemt. Verder ben je lerende aan de opleiding elektrotechniek niveau 3 of 4. Het bezit van een B rijbewijs is hierbij gewenst.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze personeel advertentie wordt niet op prijs gesteld

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.