Servicemonteur (parttime)

Willem Bos is op zoek naar een nieuwe servicemonteur.

Als servicemonteur elektrotechniek ervaar je veel vrijheid waarbij je takenpakket heel omvangrijk en divers is. Van het vervangen van TL-verlichting door energiezuinige LED-verlichting in een particuliere woning, service verlenen aan de E- installatie van de diverse woningbouw vereniging, renoveren van de diverse ruimtes in een woning tot het aansluiten van een datanetwerk in een kantoorpand.

Jij vindt het prettig dat je in deze functie vooral zelf beslist hoe je het werk gaat aanpakken. Die vrijheid ervaar je als een van de grote pluspunten.

Wat hebben we te bieden?

Wij bieden je een werkomgeving waar je niet als nummer wordt behandeld maar als gelijkwaardige collega in het familiebedrijf. Verder is er een mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen in de elektrotechniek en word je betaald naar marktconform loon. Daarnaast bieden wij vele bijkomende extra’s, zoals feestavonden en bijeenkomsten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van “servicemonteur”. Als servicemonteur elektrotechniek ervaar je veel vrijheid waarbij je takenpakket heel omvangrijk en divers is; van het vervangen van TL-verlichting door energiezuinige LED-verlichting in een particuliere woning tot het aansluiten van een compleet datanetwerk in een groot kantoorpand. Daarnaast kun je andere (leerling-)monteurs hierin aan- en bijsturen. Het gaat hierbij om een fulltime baan met een 40-urige werkweek.

Tijdens al deze werkzaamheden werk je samen met het gehele team, maar kun je ook zelfstandig uit de voeten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze personeel advertentie wordt niet op prijs gesteld

Onder het genot van kop koffie inhoudelijk ingaan op deze functie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.