Leerling monteur elektrotechniek

Willem Bos is op zoek naar een nieuwe leerling elektricien of leerling elektrotechniek monteur. Een elektricien die is gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent elektra. Ben jij zelfstandig, werk je graag met je handen en ben je in de ban van elektrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben we te bieden?

Wij bieden toffe collega’s en leuke sfeer waar je je op je gemak voelt! Een dynamische leerbaan met veel afwisseling in de elektrotechniek en de mogelijkheid tot het volgen van verschillende opleidingen in de E-installatietechniek.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar nieuwe leerling collega’s in de functie van elektromonteur. Dit houdt in dat je dagelijks op pad gaat met een elektromonteur in de woningbouw. Je voert uiteeenlopende taken uit zoals het vervangen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Tijdens al deze werkzaamheden werk je samen met het gehele team.

Hierbij verwachten we van jou dat je een flexibele en professionele houding aanneemt. Verder ben je lerende aan de opleiding elektrotechniek niveau 3 of 4. Het bezit van een B rijbewijs is hierbij gewenst.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze personeel advertentie wordt niet op prijs gesteld

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.