Monteur elektrotechniek (fulltime)

Willem Bos is op zoek naar een nieuwe elektricien of elektrotechniek monteur. Een elektricien die is gespecialiseerd in alle werkzaamheden omtrent elektra. Ben jij zelfstandig, werk je graag met je handen en ben je in de ban van elektrotechniek?

Wil jij graag in teamverband elektrotechnische installaties aanleggen? Lees dan vooral verder!

Wat hebben we te bieden?

Wij bieden je een werkomgeving waar je niet als nummer wordt behandeld maar als gelijkwaardige collega in het familiebedrijf. Verder is er een mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen in de elektrotechniek en word je betaald naar marktconform loon. Daarnaast bieden wij vele bijkomende extra’s, zoals feestavonden en bijeenkomsten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van “zelfstandig E-monteur”. Dit houdt in dat je dagelijks op pad gaat als elektromonteur in de woningbouw. Je voert uiteeenlopende taken uit zoals het vervangen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Daarnaast kun je andere (leerling-)monteurs hierin aan- en bijsturen. Het gaat hierbij om een fulltime baan met een 40-urige werkweek.

Tijdens al deze werkzaamheden werk je samen met het gehele team, maar kun je ook zelfstandig uit de voeten.

Wat doen wij?

E.T.B. Willem Bos is een allround elektrotechnisch installateur met als specialisatie domotica installaties voor de particulier en domotica oplossingen voor de zorgsector. Daarnaast engineeren, onderhouden, beheren en beheersen wij alles op het gebied van elektrogerelateerde installaties zoals datanetwerken, alarminstallaties, zwakstroom, noodverlichting en brandmeldinstallaties.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze personeel advertentie wordt niet op prijs gesteld

Onder het genot van kop koffie inhoudelijk ingaan op deze functie?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.