Komt u ook naar de UV-C experience?

Door de COVID-pandemie is er een hoop veranderd en is de noodzaak voor vele bedrijven, scholen, theaters en instellingen om hun luchtzuivering en desinfectie kritisch onder de loep te nemen actueler dan ooit. Een simpel raampje openzetten is niet meer voldoende en zorgt in koude dagen dat het energieverbruik naar onhoudbare kosten stijgt. Gelukkig is er nu een oplossing voor dit probleem.

Luchtzuivering en desinfectie

Sinds juni 2021 zorgt Theater & Cultureel Centrum de Ruchte Someren samen met Koninklijk theater Carre uit Amsterdam, als eerste in Nederland, voor bijna 100% luchtzuivering en desinfectie in de Ruchte. Een studie heeft namelijk aangetoond dat de Philips UV-C upper air-armaturen, een zeer doeltreffend middel zijn om naast onder andere het griepvirus ook alle COVID-varianten onschadelijk te maken. Dit doen zij met desinfecterende UV-C armaturen die de lucht permanent zuiveren, geïnstalleerd door ETB Willem Bos uit Someren in de foyer en diverse vergaderlokalen van de Ruchte.

Heeft u de luchtzuivering op orde?

Kom naar de “UV-C experience” op vrijdag 13 mei 2022

De wens destijds om ook in het DOBU-theater, de theaterzaal van de Ruchte, deze UV-C luchtzuivering en desinfectie te installeren was technisch helaas nog niet mogelijk. In de zoektocht naar een oplossing is onlangs, in samenwerking met Kuijpers uit Helmond, een UV-C toepassing gevonden die inmiddels succesvol in het huidige luchtbehandelingssysteem van de theaterzaal is geplaatst en in gebruik is genomen. 

Bescherming tegen virussen

Hiermee is Theater & Cultureel Centrum de Ruchte het allereerste theater in Nederland dat haar gasten tijdens het verblijf in de Ruchte een volledige bescherming tegen alle mogelijke virussen biedt. Zo is een vergadering, bijeenkomst of een gezellig avond uit weer zorgeloos genieten!

UV-C Experience

Bent u benieuwd naar wat deze UV-C oplossingen voor u zouden kunnen betekenen, kom dan naar de UV-C experience op vrijdagmiddag 13 mei 2022 in Theater & Cultureel Centrum de Ruchte Someren en ervaar het zelf!

In een kort programma met gastsprekers van ETB Willem Bos en Kuijpers wordt u in het DOBU theater van de Ruchte in een vogelvlucht geïnformeerd over de werking, de toepassingen en overige mogelijkheden van de UV-C desinfectie luchtzuiveringstechniek.

Daarnaast zal kort Nature Connect, een recente innovatie van Signify, aan bod komen, waarbij elementen uit de natuur in de binnenruimte worden gebruikt om een inspirerende omgeving te creëren die de betrokkenheid van de aanwezige in de ruimte stimuleert.

Deze dag is verdeeld in 2 tijdsblokken waar u uit kunt kiezen, namelijk:

Blok 1: tussen 12:30 en 14:15 uur

Blok 2: tussen 14:30 en 16:15 uur

Aanmelden voor een van de tijdsblokken voor deze unieke UV-C Experience kan via deze link:
https://forms.gle/GBq3XMKsRydGxDTA8   

Note: deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos