Signify UV-C oplossingen

In dit artikel:

Het Coronavirus heeft UV-C verlichting vol in de schijnwerpers gezet. Het is een bewezen en doeltreffend middel om lucht, oppervlakken en voorwerpen te desinfecteren. Niet voor niets  gebruikt men al meer dan 40 jaar UV-C verlichting als doeltreffend desinfectiemiddel in bijvoorbeeld waterzuiverinsinstallaties en ter bestrijding van tubercolose. E.T.B. Willem Bos informeert u als erkend installateur van Signify UV-C oplossingen graag over deze effectieve vorm van desinfecterende verlichting.

Signfy UV-C oplossingen - ETB Willem Bos

Wat is de functie van Signify UV-C oplossingen?

De belangrijkste functie van UV-C  licht is het desinfecteren lucht, materialen  en oppervlakten. Als erkend installateur van UV-C oplossingen, vertegenwoordigen wij het merk Signify. Dit gerenommeerde merk is al decennialang pionier op het gebied van UV-technologie. Sinds de uitbraak van het coronavirus (SARS-CoV-2) is de toepassing van UV-C lampen als desinfectiemiddel uiterst actueel. In laboratoriumtests inactiveerden de Signify UV-C oplossing bij een blootstellingstijd van slechts 6 seconden maar liefst 99% van het SARS-CoV-2-virus op een oppervlak én Philips UV-C upper air wandarmaturen inactiveerde binnen 10 minuten 99,99% van SARS-COV-2 in een ruimte in de lucht.  Dit opvallende resultaat heeft aangetoond dat UV-C  oplossingen effectief virussen en bacteriën weet te inactiveren. E.T.B. Bos uit Someren maakt als erkend installateur gebruik van deze kennis om tegemoet te komen aan deze groeiende behoefte in  de maatschappij.

Voor welke toepassingen zijn Signify UV-C lampen te gebruiken?

Vooral in drukke publieke ruimtes zoals kantoren, winkels, scholen, musea en in het openbaar vervoer kunnen de UV-C oplossingen een  grote bijdrage leveren aan desinfectie door virussen, bacterien en schimmels onschadelijk te maken.  Hiermee wordt de veiligheid en de gezondheid van bijvoorbeeld medewerkers, bezoekers, scholieren en docenten sterk vergroot aangezien juist in de binnenruimtes de meeste besmetting optreden.

Welke voordelen hebben Signify UV-C lampen?

Het desinfecteren met UV-C verlichting heeft veel voordelen, wij sommen de belangrijkste pluspunten voor u op:

  • Het is niet schadelijk voor de omgeving (er worden geen giftige of schadelijke stoffen gebruikt, UV-C licht tast alleen het micro-organisme aan, zoals het Covid-19 virus, de MRSA bacterie, de Salmonella bacterie en de E. Coli bacterie);
  • Het is een duurzame oplossing; er worden geen chemicaliën gebruikt of toegevoegd;
  • UV-C oplossingen vergen lage investerings,- en operationele kosten;
  • UVC straling heeft een directe werking en is zeer effectief
  • Aangezien de blootstelling aan UV-C schadelijk kan zijn voor de ogen en de huid, worden alle oplossingen conform professionele veiligheidsrichtlijnen toegepast. Richtlijnen die wij als ETB Willem Bos strikt naleven door als gecertificeerd installateur te zijn benoemd door Signify.

E.T.B. Willem Bos is erkend installateur van de Signify UV-C oplossingen

Met de toenemende vraag naar UV-C neemt ook het aantal aanbieders toe. Dat vergroot de keuze, maar maakt kiezen nog lastiger. Waar moet u op letten bij de aanschaf van Signify UV-C oplossingen? Hoe maakt u een goede of liever nog de beste keuze? Leveranciers hanteren vaak verschillende garantievoorwaarden en -termijnen. Wij zullen als erkend installateur van Signify UV-C oplossingen in de regio Someren (Noord Brabant) altijd een goed voorstel op maat maken, afgestemd op uw wensen. Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Neem daarvoor gerust contact met ons op voor gericht advies. Wij verhogen uw veiligheid en gezondheid door de combinatie van UV-C oplossingen en onze kennis en kunde. Stay Safe!

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos