Achter ’t Lint in Leende

Duurzaamheid Woningbouw

In opdracht van BOTS Bouwgroep bouwen wij mee aan in totaal 26 woningen.

Er wordt hard gewerkt aan toekomstbestendig en levensvatbaar centrum in Leende, waar het goed is om te wonen en waar mensen graag verblijven. In het centrum van Leende zijn we momenteel bezig met de realisatie van een woningbouwproject.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Woningbouw Leende

Het project bestaat in totaal uit 26 woningen, waarvan 6 blokken met 12 hoekwoningen en 14 tussenwoningen. Het project is vooral gericht op starters. De duurzame woningen zijn gasloos en worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De oplevering staat gepland voor het derde kwartaal van 2022.

De woningbouw is onderdeel van het Centrumplan Leende. Dat plan dateert uit 2007 en kende door de jaren heen flink wat hobbels en valkuilen. De woningen worden medio 2022 opgeleverd.

Kenmerken

Opdrachtgever: BOTS Bouwgroep
Locatie: Leende
Datum oplevering: Medio 2022
Werkzaamheden: Complete E-installatie
PV-installatie

Elektronische installaties

ETB Willem Bos heeft als partner gezorgd voor geïntegreerd maatwerk elektrische installaties. Naar aanleiding van de persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals zonnepanelen op een schuin dak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos