20 woningen Ommelshof – Asten

Duurzaamheid Woningbouw

Asten – In het hart van Asten groeit de vraag naar een bijzonder soort vastgoed dat de behoeften van diverse levensfasen omarmt: levensloopbestendige bungalows. Deze toenemende belangstelling weerspiegelt niet alleen de veranderende demografie van de gemeenschap, maar ook een groeiend bewustzijn van het belang om comfortabel te kunnen wonen gedurende alle levensfasen.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project?

Contact aanvraag

Levensloopbestendige woningen

Het project bevindt zich langs de Ommelseweg in Asten en omvat de ontwikkeling van 14 levensloopbestendige woningen (bungalows) en 6 huurwoningen. ETB Willem Bos heeft de eer om, in opdracht van Bouwbedrijf Hartman, verantwoordelijk te zijn voor de installatie van de elektrische systemen (E-installaties) en de implementatie van zonnepanelen.

Elektrische voorzieningen

Ons team zet zich in voor het leveren van hoogwaardige elektrische voorzieningen en duurzame energieopwekking, waardoor deze woningen niet alleen levensloopbestendig zijn, maar ook voorzien in moderne en milieuvriendelijke energiebehoeften. Deze samenwerking draagt bij aan het creëren van een duurzame en comfortabele woonomgeving aan de Ommelseweg.

Kenmerken

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Hartman
Locatie: Asten
Start project: Q2 2024
Werkzaamheden: E-Installaties
Zonnepanelen

Complete elektro installatie door ETB Willem Bos

E.T.B. Willem Bos is een veelzijdige elektrotechnisch installateur die uitblinkt in diverse specialisaties, met name op het gebied van domotica-installaties voor particulieren en innovatieve domoticatoepassingen in de zorgsector. Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan projecten, waaronder utiliteitsbouw, woningbouw, renovatiebouw en service montage. Of het nu gaat om het implementeren van geavanceerde domoticasystemen voor particuliere huishoudens of het leveren van technologische oplossingen die het comfort en de efficiëntie in de zorgsector verhogen, ETB Willem Bos staat bekend om zijn veelomvattende dienstverlening en het leveren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen in diverse projectomgevingen.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos