ConnectNed

ConnectNed is een landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden. Allemaal erkende en gecertificeerde elektrotechnische installateurs met een sterke de basis in de regio.

Na een advies-op-maat verzorgen wij zelf de installatie van de laders en de activatie van het laadbeheer en de laadpassen.

Laadpaal oplossingen op maat

ConnectNed is een landelijk netwerk van elektrotechnisch specialisten met een sterke positie in de eigen regio. Deze positie heeft Willem Bos in Brabant en Limburg. Door onze laadpaal experts hebben wij veel ervaring met laadoplossingen voor iedere situatie. We voorzien je graag van een onafhankelijk advies dat naadloos aansluit op duurzame verbetering. Over het abonnement voor het laadbeheer (van de lader) en de laadpas. Maar ook over de lader bij je thuis en/of op de zaak. We hebben als Laadpaal specialist alles in eigen hand: advies, installatie, service en onderhoud.

ConnectNed ontzorgt je volledig en is je graag van dienst. Doe er je voordeel mee!

Electrisch rijden 

Elektrisch rijden draagt bij aan een duurzame wereld. Doordat je geen gebruikmaakt van fossiele brandstoffen stoot je geen CO2 uit. En ook de uitstoot van stikstof en fijnstof is beduidend lager. Daarbovenop kunnen de batterijen van elektrische auto’s gerecycled worden. Én dragen elektrische auto’s sterk bij aan een duurzame uitstraling van je bedrijf of organisatie. Zo is de keuze toch snel gemaakt?

Compleet aanbod voor uw laadpaal

  • Installeren en beheren lader
  • Service en onderhoud
  • Laadpassen
  • Aanpassen elektrische installatie
  • Energiemanagement
  • Energieopwekking
  • Energieopslag

Contact met Willem Bos

Heeft u vragen over onze elektrotechnische mogelijkheden of vragen over duurzaamheid oplossingen?

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers.

Contact aanvraag

Zakenpartners ETB Willem Bos